Saturday, January 14, 2017

Bela košulja sa stavom


Bela košulja je klasičan odevni komad koji nikada neće izaći iz mode. Trendovi dolaze i odlaze ali ona ostaje Sigurno vam je već poznato da je klasična bela košulja onaj must have komad odeće koji morate imati u ormaru
Kao dobre farmerke, ovaj komad je pravi spasilac. Ukoliko je nosite sa uskim farmerkama i štiklama, imate modernu i elegantnu odeću za noćni izlazak. Ako belu košulju nosite u kombinaciji sa pencil suknjom imate savršen izgled za kancelariju i posao.
Iv Sen Loran je rekao: „Mode prolaze, stil je večan!“; ako je tada na umu imao belu košulju sasvim je bio u pravu. Dok se modni trendovi iz sezone u sezonu menjaju, uprkos godišnjem dobu koje je u trenutku aktuelno ili vrsti materijala koje se preporučuju nju je nemoguće ne spomenuti i izbrisati sa „must have“ lista bilo kog stiliste.

U kombinaciji sa crnim (kožnim) pantalonama i blejzerom je praktično i efektno rešenje za posao, ali i važan sastanak. Povedite računa o dužini pantalona, u zavisnosti od toga s kojom obućom ih uklapate.
U beloj košulji i ženstvenoj suknji, zvonastoj ili sa visokim strukom, možete da izgledate nežno, seksi ili nevino, pa na osnovu toga izaberite baletanke, cipele sa visokom štiklom ili bajkerske čizmice.
Farmerke i bela košulja su dobitna kombinacija za "kafićarenje", neformalni izlazak i druženje sa prijateljima.





No comments:

Post a Comment