Monday, April 23, 2012

Remake: Koh i darivanje /preneto sa bloga Ja u kuhinji


Da li volite koh? Da li ste ga skorije jeli? Da li je to slatkiš koji je obeležio vaše detinjstvo, mladost, a onda "misteriozno" nestao?... Ja ga se sećam iz mladosti... nikad ga do sada nisam pravila a i sada dodala sam mu malo "boja" tj. inače je jako blagog ukusa pa sam mleko u koje se doda šećer i prelije samo malo izmenila i pretvorila u karamel mleko koje sam još malo "obogatila" ukusom i... na prvi "griz" ovaj koh neće vas odvesti u "prošlost" već verovatno u "budućnost" :)

U međuvremenu, Remake i Mikser vas nagrađuju! Prelepa kecelja u izradi ateljea Remake može biti vaša, a evo i kako (igra je samo za stanovnike Srbije):

Potrebno je samo da lajkujete stranice Remake i Mikser i ostavite komentar ovde sa linkom ka vašem FB profilu (ovo nam je najvažnije kako bismo proverili da li ste lajkovali :)). Nagradna igra traje do 27. aprila u podne kada ćemo putem sajta random.org izvući dobitnika nagrada. U "bubanj" će biti stavljeni komentari sa svih blogova koji su danas objavili post sa REMAKE-om nekog "klasičnog" recepta u REMAKE keramici (a to smo MI iz magazina MEZZE). Nagrade možete preuzeti 28. aprila na Mikser Design Food-u, na štandu Mezze magazina. 

Ceo članak pročitajte na
http://networkedblogs.com/wLmMo?a=share


2 comments:

  1. https://www.facebook.com/Kim.Opasnic

    lajkovala lajkovala lajkovala :D

    ReplyDelete
  2. http://www.facebook.com/profile.php?id=1030761999&ref=tn_tnmn
    :)

    ReplyDelete